Annons

”Skäms på er i Miljöpartiet”

Jag är väldigt ny inom politiken och det jag har sett på den korta tid jag varit involverad är skrämmande. Jag måste uttrycka min stora besvikelse på ett parti som jag länge respekterat och själv känt för. Skäms på er i Miljöpartiet!
Debatt • Publicerad 1 december 2011

När jag väl engagerade mig i Trelleborgs politik, stod jag inför ett personligt val. Ett, att gå med i partiet som står för likabehandling och vill storsatsa på barnen i vår kommun eller ett miljöparti som värnar om miljön och familjens bästa.

Jag är i dag stolt att säga att jag valde Socialdemokraterna i Trelleborg som öppet vill satsa på våra barn i kommunen! Efter att nu ha sett hur Miljöpartiet arbetar känner jag en skyldighet att meddela alla som en gång, tänkt eller känt som jag för det gröna partiet. Jag vet att många av mina vänner och bekanta röstat på Miljöpartiet pågrund av deras familjepolitik! Och deras självständighet!

Annons

Hör nu och häpna!

Miljöpartiet arbetar inte det minsta efter sina värderingar eller ideologier. De är endast marionetter, styrda av alliansens vilja. Gång på gång ser jag hur de vrider och vränger sig när de borgliga partierna vill göra besparningar och nedskärningar, men gång på gång ger de sin röst till alliansens förslag.

Det är både skamligt och sorgligt!!

Till dig Love Nilsson i Miljöpartiet, det är dags att du samlar ditt parti till att återfå respekten.

Jag från Socialdemokraterna Trelleborg, vill satsa på en trygg framtid för våra barn!

Kosta vad det vill, för barnen är vår framtid!

Andreas Persson (S)

ersättare i bildningsnämnden

Mattias Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons