Annons

”SD – det enda parti som lyfter frågan”

I Trelleborg och i övriga Sverige har valarbetet intensifierats, tyvärr även hoten och skadegörelsen.
Debatt • Publicerad 11 september 2014

I Trelleborg har det framkommit hot, vandalisering av valaffischer och även stöld av desamma.

Anledningen till detta är att Sverigedemokraterna som enda parti vill ha en ansvarsfull invandring då invandringen är oerhört kostsam, Alliansen och sossarna har även insett efter många år att det kostar. Denna kostnad löser både Allians och sossar genom att avisera nedskärningar i välfärden och höja skatterna, detta i ett skede då Sverige håller på att slå alla rekord i invandring.

Annons

Tittar vi historiskt kan vi gå till 1989 då Ingvar Carlsson (S) införde det så kallade Luciabeslutet, som antogs 14 december 1989. Anledningen var att 20 000 invandrare kom till Sverige det första halvåret 1989, vid denna tiden hade Sverige god ekonomi och en arbetslöshet på 1,5 procent.

Ingvar Carlsson och övriga sossar fick panik då antalet invandrare ökade hela tiden, de såg ingen möjlighet till att få ut dessa i arbete och fattade därför detta drastiska beslut.

Detta var 1989, nu 2014 har vi en arbetslöshet som närmar sig 10 procent och vi har en invandring som når enorma höjder. Nu är både Allians och S överens om att höja skatter för att kunna ta emot än fler.

Vi Sverigedemokrater vill att bromsen slås till omedelbart och försöker ta väl hand om de vi redan har, Sverige kan inte vara hela världens samvete.

Anledningen till att sossarna och övrig extremvänster vill sabotera för oss i SD är just invandringsfrågan, SD är enda parti som lyfter frågan.

När Jimmie Åkesson var i Trelleborg var S och V på plats med sina företrädare, vid den stora demonstrationen på Limhamn var företrädare från S och V på plats och vid demonstrationer tidigare mot oss har företrädare från dessa två partier alltid varit på plats.

På insändarsidan i TA (den 26 augusti) framförs det återigen hot om att det kommer att demonstreras när Sverigedemokraternas företrädare ska hålla tal nästa gång, denna extremvänster och S skäms inte utan framför hoten helt öppet. Det önskas även att det ska vara fler närvarande i demonstrationsgänget, detta innebär att de som är intresserade av att höra talen inte kan se våra företrädare. Jag tänker närmast på äldre och funktionshindrade som stoppas från att kunna stå långt framme, det är inte rimligt att dessa grupper ska vara på plats en timme innan för att kunna se och höra ordentligt.

Efter all vandalisering, stöld och hot som förekommit den senaste tiden har samtliga allianspartier i Trelleborg tagit kontakt med mig och framfört sitt djupa beklagande, deras företrädare är djupt chockade.

Sossarna har inte med ett ord framfört sitt beklagande till mig, är det ett tyst gillande med allt som händer oss? Det är kanske så att de till och med sympatiserar med de som förstör för oss?

När alla andra partier är skakade så sitter sossarna och bara möter oss med tystnad, detta är något som jag tycker är det mest skrämmande.

För en förändring för Sverige är det en röst på SD som gäller i valet 2014.

Nilla Olsson
HELMUTH PETERSÉN, Oppositionsråd (SD) Trelleborgs kommun
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons