Annons

Renare miljö i Trelleborg

För oss går utveckling och livskvalitet hand i hand. Trelleborg är en stad som växer och utvecklas.
Debatt • Publicerad 6 september 2010

Vi vill ta staden in i framtiden med en förbättrad miljö, renare luft och en ökad närhet till den underbara naturen och havet där vi kan koppla av och återhämta oss från vardagens stress och krav. Därför kommer vi fortsätta värna kusten, byarna och den bördiga jorden i kommunen.

Den största enskilda miljöfrågan vi har framför oss är utvecklingen av hamnen. Där är vår vision att ett aktivt miljöarbete ska göra Trelleborgs hamn till Sveriges grönaste hamn inom fem år. Givetvis ska havet bli tillgängligare för trelleborgarna.

Annons

Vi arbetar för en hållbar utveckling på bred front, och det finns en rad andra miljöåtgärder som vi också vill genomföra. Vi kommer främja närproducerad mat och fortsätta VA-utbyggnaden på landsbygden. Vi ser att 93 procent ska vara klart 2014. Vi kommer uppmuntra till alternativa och effektivare energisystem i vår kommun.

Det är så vi når ett bättre Liv för alla i Trelleborgs kommun.

Moderaterna i Trelleborg

Ulf Bingsgård

Göran Gärtner

Jan Isaksson

Lars Raneke

Mattias Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons