Olycklig skrämselpropaganda

Debatt • Publicerad 5 juni 2013

Det är djupt olyckligt att Socialdemokraterna fortsätter att försöka skrämma gamla och sjuka med påståenden som är långt ifrån sanningen. Var Ann-Marie Hansson (S) och Catherine Persson (S) fått för sig att Trelleborgs sjukhus skulle läggas ned vet jag inte, men det stämmer i alla fall inte.

Femklöverns uppfattning är att Trelleborgs sjukhus är ett mycket väl fungerande sjukhus med god vård och mycket kompetent personal. Att då försöka klistra på ett påstående om att vi skulle lägga ned Trelleborgs sjukhus är bara ett billigt sätt att försöka få röster.

Ingen verksamhet är perfekt, utan allt är och bör vara föremål för förändringar, där ambitionen alltid är att det skall bli till det bättre. Vi i Femklövern menar att allt för mycket av skattepengarna som skulle gått till händer i vården i stället går till administration. Genom att slimma administrationen kan mer av våra skattepengar användas till att få Skånes medborgare att vara friska.

Min far fick en ny knäprotes i Trelleborg för två veckor sedan och jag kan bara konstatera att man möttes av både värme och stor proffsighet hos personalen. Det desperata socialdemokrater kallar för försämringar i sjukvården är i själva verket kapade köer och mer vård för pengarna. Socialdemokraternas lösning är som alltid skattehöjningar och svällande administrationer och då argumenten tryter finns bara skrämseltaktik kvar för att försöka vinna röster.Nilla Olsson
John Roslund (M)
ledamot i Vårdproduktionsberedningen
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.