Annons

Offras torghandeln medvetet för någon annan saks skull?

När ska ni vakna på Rådhuset?
Debatt • Publicerad 28 maj 2014

Så var det vårting med fokus på centrum, men varför fanns ingen representant från torghandeln där? Eller är vi inte smycket som ni är aktsamma om?

Nä, vi ingår väl inte i lagspelet som det pratas om? Eller?

Annons

Kommundirektören vill låna ut sin cykel så att man kan se hur mycket som händer i stan, ja halva torget kan man ju nu ha som cykelparkering. Och man kan beskåda hur torghandeln dör ut. Någon timme då och då dyker det upp lite folk men trenden håller i sig sedan man stängde parkeringen. Handeln minskar!

Det pratas om Lilla Torg och saluhall samt att man redan har visionen och målbilden och är på väg att genomföra den. Offras torghandeln medvetet för någon annan saks skull? Det känns nästan så för oss på torget, eftersom vi hela tiden får kämpa för att göra oss hörda!

Men en sak ska ni veta där inne i Rådhuset, det eller de partier som ger oss tillbaka parkeringen på torget i någon form och verkar för oss i smycket kan tjäna på det i valet i höst. Ni hör inte vad trelleborgarna tycker men det gör vi på torget och snart kommer ni att få tusentals underskrifter på detta!

Nilla Olsson
Rolf Nilsson, Nilssons fisk
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons