Debatt

”Nu händer det något och det kommer att märkas ordentligt”

Debatt Artikeln publicerades

Än en gång (den 16 april) använder Birgitta Almroth (inte socialdemokrat) en lögn när hon skriver följande: ”Jag har aldrig använt en lögn för att skapa rubriker.”

Det var ju just det det var som du skrev, en lögn.

Utan att kolla upp det och utan att du själv hörde samtalet så återgav du i din text vad jag hade sagt, eller rättare sagt sa någon annan att jag sagt så.

Det är beklämmande att du faller i en sådan fälla Birgitta, det visar tycker jag att du är godtrogen eller så önskar du att jag sagt så.

Efterspelet blev än bättre när jag blev kontaktad av en person som med sin telefon filmat hela förloppet, filmen är ganska lång men det både syns hur det gick till och det hörs väldigt tydligt vad som blir sagt vid det tillfället när jag blir stoppad.

Ibland är det tur att tekniken finns när man minst anar det!

De som gick vid min sida tyckte att jag borde polisanmäla din debattartikel för förtal, det gör jag dock inte.

Den mannen som jag blev stoppad av hade en gul väst på sig, det var den enda som hade det så han kan ju inte vara svår att hitta.

Med lögner kommer man inte långt!

Ännu en lögn häver du ur dig, kallar oss för främlingsfientliga!

Jag måste faktiskt skratta, var får du allt ifrån!

Du skriver att jag borde vara kommunalråd nu, det är så Birgitta att titlar är inte viktiga för mig.

Det jag och SD vill är att vi får vår politik genomförd nu, som styrande kommunalråd hade det varit omöjligt då vi blivit nedröstade så fort chansen funnits.

Nu händer det något och under det närmaste halvåret kommer det att synas och märkas ordentligt!

Sluta nu upp med alla dina lögner och skriv sanningar i stället, jag har inga problem med att försvara vad jag säger men att svara på något jag inte sagt är direkt osmakligt!

Helmuth Petersén

oppositionsråd (SD)