unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Lågt och ovärdigt debattklimat!

Återigen har Moderaternas representant i Trelleborg Mikael Rubin satt ett nytt lågvattenmärke i den offentliga debatten. När två politiska motståndare ifrågasätter hans åsikter och fattade beslut får de höra att det är ”hål i huvudet”. Skall vi verkligen behöva ha det på det här sättet?
Det närmaste Mikael Rubin (M) kommer ett bemötande av en sakfråga blir att på sandlådemanér skylla på att allt är någon annans fel, menar skribenterna.
Det närmaste Mikael Rubin (M) kommer ett bemötande av en sakfråga blir att på sandlådemanér skylla på att allt är någon annans fel, menar skribenterna.
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Vi har tyvärr fått vänja oss vid att när Mikael Rubin inte har några argument som håller så blir det oförskämdheter som kastas ut. Han väljer att i stället för att bemöta en sakfråga förminska, förlöjliga eller osynliggöra meningsmotståndaren. Det närmaste att komma ett bemötande av en sakfråga blir att på sandlådemanér skylla på att allt är någon annans fel.

Det räcker nu, det är inte ok!

quote
Vi kräver att Moderaterna som parti tar avstånd från de uttalande som Mikael Rubin har fällt i sitt partis namn och kommer med en offentlig ursäkt…

Vi kräver att Moderaterna som parti tar avstånd från de uttalande som Mikael Rubin har fällt i sitt partis namn och kommer med en offentlig ursäkt till alla de, politiker såväl som medborgare, som blivit utsatt för Mikael Rubins härskarteknik.

Sven Lindkvist, Marianne Pettersson, Lennart Höckert, Veronica Larsson, Anna Nordstrandh, Anitha Latha, Birgitta Lanér Sjöström, Kerstin Johansson, Lizian Kyreus, Hans Björklund, Ismet Dedic, Jonny Nilsson, Cilla Dahl Andersson och Paul Lövdahl, Socialdemokratiska gruppen i fullmäktige