Annons

”Jag har aldrig använt en lögn för att skapa rubriker”

Svar till Helmuth Petersén (SD) (den 9 april).
Publicerad 16 april 2019
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Helmuth, jag heter och är Birgitta, det var jag som skrev i TA, inte sossarna.

När jag skriver ett debattinlägg gör jag det som enskild person, om inte, så är det tydligt i skriften.

Annons

Att valet är förlorat kan jag inte göra något åt, inte tycker jag att det är roligt men nu är det som det är. På tal om val så är det något som förvånar mig väldigt är att du inte är kommunalråd – du påtalar att partiet du företräder är det största i kommunen vilket borde betyda att den posten skulle vara din!

Angående manifestationen vid kommunfullmäktige i mars så fanns det mer än en man där, det du refererar till är inte sagt av den person som jag pratat med. Ska be att han pratar med dig.

Bladet som delades ut var skrivet av mig, så klart ville jag att det skulle tas emot av alla, helst också läsas av alla – men det kan jag ju inte kräva. Och som jag skrev tidigare blev det bra samtal med personer från andra partier än "ditt". Att jag pratar med mina kollegor som var där för att få veta hur manifestationen gick är väl inte konstigt?

Jag har aldrig använt en lögn för att skapa rubriker, men berättar gärna vilka partier, politik och företrädare som inte är bra för oss som arbetar i Trelleborgs kommun. Ditt är ett av dem!

Och du, de som sprider mest lögner och dynga på Facebook är sådana personer som gillar ditt och andra främlingsfientliga partier. Och det Helmuth, det är ingen lögn!

Birgitta Almroth

Kommunal Trelleborg/Vellinge

Annons
Annons
Annons
Annons