Debatt

Ja, jag står fortfarande på trelleborgarnas sida

Debatt Artikeln publicerades
Mitt löfte till trelleborgarna var och är att arbeta för utveckling av sjukhuset i Trelleborg, skriver Lars Mikkelä (M).
Foto: Mårten Svemark
Mitt löfte till trelleborgarna var och är att arbeta för utveckling av sjukhuset i Trelleborg, skriver Lars Mikkelä (M).

Svar till Styrelsen i Miljöpartiet de gröna i Trelleborg (den 27 november).

Miljöpartiet har haft fyra år med representation i region Skåne. Det är fyra år tillsammans med de socialdemokrater som 2014 fick stöd av trelleborgare som trodde på deras vallöften om sjukhuset i Trelleborg.

Nu har man så bråttom med att peka på Moderaternas insats att man inte kan invänta möjligheten att börja jobba. När artikeln publicerades fanns inte ens ett beslut om organisationen och vi vet fortfarande inte vem som skall representera Trelleborg i olika regionala organ.

Ser vi på MP:s agerande i Trelleborgs kommunfullmäktige verkar man inte heller ta något ansvar för att få till en organisation som kan börja arbeta för medborgarnas bästa.

Mitt löfte till trelleborgarna var och är att arbeta för utveckling av sjukhuset i Trelleborg. Det kommer jag att göra på olika sätt beroende på vilken roll jag tilldelas i organisationen.

Jag kommer att bearbeta andra moderater och vi ska inte heller glömma representanter från Trelleborg i andra partier. Det finns ett antal politiker från Trelleborg som bör göra sitt jobb för att inte tala om dem som redan haft ett antal år på sig att göra det, Miljöpartiet inräknat.

Lars Mikkelä (M)

ledamot i regionfullmäktige