Annons

Helmuth blandar ihop saker

Svar till Helmuth Petersén (SD) (den 3 september).
Debatt • Publicerad 8 september 2014

Helmuth Petersen du blandar ihop mitt debattinlägg med Victoria Ahlbergs insändare. Jag har aldrig nämnt eller debatterat något om homofobi. Däremot har jag försökt få dig att erkänna er bakgrund i SD som du inte kan neka till kommer ifrån nazistiska och rasfientliga falanger.

Detta skiner igenom i ert agerande trots Jimmy Åkessons arbete med att försöka rentvå ditt parti. Sedan vet jag inte vad du menar med att vi inte

Annons

gjorde något när vi satt i kommunfullmäktige: Vi medverkade i press och tal om ombyggnaden av akutmottagningens väntrum och mottagning och vi tror att vårt agerande gjorde en viss nytta, vi agerade även på hinder för handikappade på våra trottoarer, vi motionerade även för gratis bussresor för våra pensionärer (detta har nu andra partier tagit upp som deras!).

Vad beträffar ditt påhopp om att Göte Nilsson nekat till att han suttit i fullmäktige under förra perioden, detta påstod inte Göte (jag satt jämte honom så jag hörde vad han sade!). Sedan kan man väl titta på ert partiprogram som nästan i allt är kopierat från vårt eget program: ni tar upp

nästan varje punkt som vi drivit och driver, detta är ett fräckt sätt att värva röster på! För att sedan återgå till mitt debattinlägg (den 27 augusti) så kan jag åter tala om för våra väljare att det enda partiet för våra pensionärer och blivande sådana är SPI Välfärden oavsett vad nu Helmuth P i SD säger.

Jag skrev också: Vad månde bliva i Sverige om SD växer sig större och varför tager alla de etablerade partierna avstånd till Sverigedemokraterna? Detta kan man fråga sig. Kan det vara deras ideologi?

Kanske det är deras rättvisa samhälle som Helmuth P menar?

Nilla Olsson
Bertil Magnusson, SPI Välfärden
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons