Annons

Fotboll ska ses i Trelleborg

Det har ett tag varit ganska tyst när det gäller byggandet av en ny arena och köpcenter ute på landsbygden.
Debatt • Publicerad 5 april 2012

Vad vi har förstått är att bland andra Mats Svensson och fritidsnämnden inte är för en ny arena och vill satsa pengar på andra viktiga projekt.

Trelleborgarna i allmänhet är ganska eniga om att ett Trelleborgslag skall spela sina hemmamatcher i Trelleborg. Inte på främmande ort. Det handlar mycket om att det skall vara lätt och enkelt att ta sig till arenan, inte en massa stök med transporter och miljöförstöring.

Annons

De som går och tittar på matcher är intresserad av fotboll, inte av hur ”fina” vip-loger det finns. Dessa loger används bara av nån promille av den totala publiken. Alltså: Helt meningslöst att spendera pengar på.

När det gäller ett externt köpcentra bör vi nog se oss lite omkring. Under de senaste åren har det etablerats allt för många sådana ”jättebutiker, vilket, så klart, i sin tur skapar en ekonomiskt oförsvarbar situation.

Ta därför mitt råd: Handla i innerstan, kör bil mindre (miljön) och se fotboll i Trelleborg.

Jag hoppas på en bra TFF-säsong.

Lars Söderberg (SPI)

Mattias Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons