Annons

Ett enkelt men effektivt koncept

Tack alla som röstat för Söderslätts och Trelleborgs framtid!
Debatt • Publicerad 18 september 2014

Och tack alla som insett den verkliga skillnaden mellan Söderslättspartiet och alla de andra. Vi är ett tvärpolitiskt sakparti som välkomnar alla, oavsett ideologisk inställning eller åsikt. Det som samlar oss är att vi brinner för att bidra till Söderslätts och Trelleborgs utveckling och framtid.

Vissa av våra frågor skulle passa in under M:s fana, medan andra får socialdemokrater att nicka gillande. För oss är det egalt så länge det gagnar allas vår gemensamma framtid här längs sydkusten.

Annons

Som det är, och framför allt har varit, finns det ingen plats för det egna tankar eller åsikter i kommunfullmäktige. Bland de andra partierna förväntas man rätta in sig i ledet och rösta med det partiet bestämt, oavsett om det är kommunstyrelsen eller partistyrelsen i Stockholm.

Det finns helt enkelt ingen individuell frihet, inte heller någon plats för eget lokalt förankrat tyckande eller egna initiativ. Glädjande nog är det något som allt fler inser att det är just det lokala initiativet som vi inom Söderslättspartiet står för och inte bara tillåter, utan också uppmuntrar.

I och med att vi inte behöver följa en agenda spikad i huvudstaden eller hugskott från personer som vill sätta sin egen prägel på lokalpolitiken, så kommer vi även i framtiden att verka för Söderslätts och Trelleborgs bästa.

Vi är en samling med vanliga människor som har bakgrund från alla branscher och yrken. Inga av oss är politiska broilers utan förankring i verkligheten. Vi vet av egen erfarenhet vad som fungerar, eller inte, i vårt samhälle. Och vi har idéer på hur man borde göra för skapa bättre förutsättningar för hela kommunen, inte bara Trelleborg, att bli en ännu bättre plats att leva på och verka i.

Vårt recept; vi lyssnar mer än vi snackar och lovar! Ett enkelt med effektivt koncept.

Ett tankesätt som glädjande nog allt fler både uppskattar och samstämmer med. Tack än en gång! Vi lovar att förvalta ert förtroende med allra största respekt. Och hör gärna av dig och berätta hur du tycker vi sköter oss. För vi lyssnar mer än vi lovar!

Nilla Olsson
BERTIL LARSSON, Ordförande (SÖS)
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons