Annons

”Det S kallar klåfingrighet kallar vi valfrihet”

Svar till Mattias Flisborn (S) (digitalt den 29 januari).
Publicerad 30 januari 2024
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Arbetar du exempelvis i Malmö eller Lund så kommer du även ha möjlighet att kunna få din familjerådgivning där så att du slipper ta ledigt från jobb, skriver syret i socialnämnden.
Arbetar du exempelvis i Malmö eller Lund så kommer du även ha möjlighet att kunna få din familjerådgivning där så att du slipper ta ledigt från jobb, skriver syret i socialnämnden.Foto: PONTUS LUNDAHL / TT

LOV inom familjerådgivningen innebär att fler aktörer släpps in och ges möjlighet att bedriva familjerådgivning och då får du möjlighet att välja en rådgivning med den inriktning och den personal som just du föredrar. Detta vill inte Socialdemokraterna.

Vår egen fantastiska verksamhet kommer att finnas kvar men även andra kommer få möjlighet att etablera sig. Arbetar du exempelvis i Malmö eller Lund så kommer du även ha möjlighet att kunna få din familjerådgivning där så att du slipper ta ledigt från jobb.

”Vår egen fantastiska verksamhet kommer att finnas kvar men även andra kommer få möjlighet att etablera sig.”
Styret i socialnämnden
Annons

Detta kallar Socialdemokraterna med Mattias Flisborn i spetsen för klåfingrighet, vi kallar det rätteligen för valfrihet med möjlighet till förbättrad service.

(S) framhåller att det finns en nöjdhet med familjerådgivningen som uppgår till 95 procent, till skillnad från (S) nöjer vi oss inte med detta utan går nu för 100 procent i nöjdhet. LOV skapar möjligheterna för detta!

Venzel Rosqvist (M), Mats-Åke Svensson (KD), Fredrik Karlsson (SD) och Magnus Kleberman (L), styret i socialnämnden

Annons
Annons
Annons
Annons