Annons

Det går faktiskt att fira nationaldagen på mer än ett ställe

Svar till socialdemokraterna Lennart Höckert, Birgitta Almroth och Anders Yngve (Digitalt den 7 juni)
Publicerad 8 juni 2023
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Mathias Andersson på Sverigedemokraternas eget nationaldagsfirande.
Mathias Andersson på Sverigedemokraternas eget nationaldagsfirande.Foto: Klara Thörn

Jag valde att bland annat spendera dagen med mina barn och partikolleger (inte bara lokala företrädare utan även riksdagsledamöter och företrädare från andra kommuner) på andra ställe än i Parken.

För er information så var jag på mer än ett ställe under nationaldagen. Det går faktiskt att besöka mer än ett ställe. Dessutom hade jag och kommunstyrelsens ordförande bestämt att hon skulle vara i parken och representerade styret så jag kunde vara en längre stund vid borgen.

Annons

Sen så har Sverigedemokraterna Trelleborg en tradition av att fira nationaldagen tillsammans och har haft det även innan jag blev aktiv i partiet. En trevlig tradition om ni frågar mig. Samt jag kunde spendera dagen med mina barn som alltid varit med mig på borgen genom åren och som uppskattar det. Men denna jubileumsdag var som sagt inte enbart SD-Trelleborg som firade tillsammans utan det representanter från hela Skåne och vi fick en chans att få visa upp vår fina kommun som vi är såklart stolta över för vårt distrikt. Firandet var även öppet och vem som helst var välkommen dit.

Mathias Andersson, gruppledare och kommunalråd Sverigedemokraterna Trelleborg

Annons
Annons
Annons
Annons