GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Debatt: Moderaterna känner inte igen sig i kritiken

Det är med förvåning vi läser en artikel i Trelleborgs Allahanda (den 29 oktober) där man har intervjuat Marie Sandholm om varför hon lämmar Moderaterna.
Publicerad 5 november 2022
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Moderaterna i kommunfullmäktige uttrycker sitt stöd för Ann Kajson Carlqvist.
Moderaterna i kommunfullmäktige uttrycker sitt stöd för Ann Kajson Carlqvist.Foto: Tomas Nyberg

Att en medlem lämnar är ju så klart en privat sak men vi känner inte igen oss alls med den bild som förmedlas av vår förening eller den stämning som råder.

Låt oss vara helt tydliga – Moderaterna i Trelleborg har aldrig mått bättre och vi står alla bakom vår kommunstyrelseordförande Ann Kajson Carlqvist och har fullt förtroende för henne.

Moderaterna som parti har alltid hållit på att vi skall ha högt till tak och släppa fram olika röster i diskussionerna – och det har vi också haft de sista fyra åren. Vi tycker därför att det är underligt att Marie som varit aktiv i vårt valarbete inte framför denna kritik internt utan väljer att föra dialogen direkt med media.

Vår kommunstyrelseordförande Ann Kajson Carlqvist har en annan ledarstil än vår tidigare kommunstyrelseordförande där flera moderater tar ett större ansvar och syns i debatterna. Moderaterna i Trelleborg står i dag mycket starka. Gruppen har aldrig varit mer enade eller mer målmedveten.

Sanningen är alltså i bjärt kontrast till vad vi läser i TA artikel.

Torbjörn Christensen, Fredrik Schlyter, Per Jönsson, Patrik Adzievski, Håkan Sjöberg, Linda Hägg, Jan Isaksson, Lars G Olsson, Isac Rubin, Christina Hall, Göran Gärtner, Anders Henrikson, Bert Westerberg, Lars Mikkelä, Martin Nilsson och Venzel Rosqvist, moderaterna I Trelleborg i kommunfullmäktige