Annons

Billigaste elavtalet

Svar till Lars Hemzelius (SÖS) (den 3 oktober).
Debatt • Publicerad 8 oktober 2013

Den svenska elmarknaden avreglerades 1996. På en avreglerad marknad kan man som kund göra olika val bland annat vilken form av avtal man vill ha.

Lars Hemzelius skriver att för SÖS är det självklart att Trelleborgs Energiförsäljning AB skall uppsöka dessa kunder så att de förstår värdet av att göra ett aktivt val.

Annons

För Trelleborgs Energiförsäljning AB är det också självklart att informera dessa kunder om detta. Detta gör vi genom att cirka en gång per år skicka brev tillsammans med ett erbjudande om att teckna avtal för ett, två eller tre år till dessa kunder. Senast vi gjorde detta var i mitten på september i år. Alla kunder som flyttar erhåller också detta brev och erbjudande om att teckna avtal.

När det gäller Trelleborgs Energiförsäljning AB:s avtalspriser kan man i dag (den 3 oktober) konstatera, enligt Energimarknadsinspektionens officiella prisjämförelsesida elpriskollen.se, att vårt treårsavtal (41,6 öre/kWh) för en villa med 20 000 kWh i årsförbrukning är det billigaste i landet.

Det rörliga elpriset för september blev 45-47 öre/kWh enligt olika leverantörers hemsidor.

Nilla Olsson
Göran PerssonVD Trelleborgs Energiförsäljning AB
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons