GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Behovet av en kulturscen i Trelleborg är större än någonsin

Under många många år har det efterfrågats ett kultur- och konserthus i Trelleborg. Dels för medelstora konserter för våra musikföreningar, dels för revyföreställningar för Trelleborgsrevyn och dels för diverse teateruppsättningar för våra teaterföreningar.
Publicerad 19 juli 2022
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sedan Grandbiografen byggdes om har behovet av en kulturscen blivit allt större, skriver Ola Olsson (C). På arkivbilden syns Trelleborgsrevyn.
Sedan Grandbiografen byggdes om har behovet av en kulturscen blivit allt större, skriver Ola Olsson (C). På arkivbilden syns Trelleborgsrevyn.Foto: Moa Dahlin

Sedan ombyggnationen av Grandbiografen har behovet blivit allt större och behovet av en kulturscen i Trelleborg är större än någonsin.

(Den 22 juni) kunde vi alla läsa i Trelleborgs Allehanda att bokhandlare Anders Löfberg hade stora planer för ombyggnation av det gamla kulturhuset. Detta är något som vi i Centerpartiet ser mycket positivt på och vi som kommun måste vara på tårna och ta tillvara lokala entreprenörers positiva drivkrafter.

Centerpartiet i Trelleborg föreslår därför att Trelleborgs kommun tillsammans med kulturföreningarna i Trelleborgs kommun och bokhandlare Löfberg gemensamt ska framarbetar ett förslag för innehållet i ett Kultur och konserthus i Trelleborg.

Ola Olsson, Centerpartiet Trelleborg