Annons

”Använd sommaren för att läsa på”

Kommunfullmäktigekollegerna Kasper Jönsson, Milton Kleimann och Jesper Mohlin (SD) skriver (den 19 juni) lite raljerande om andra partier.
Publicerad 26 juni 2024
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Hade de en eftersits och reflekterade månne? För inte deltog de i debatten och ska sanningen fram så gör det inte det någonsin. En av killarna har var uppe i kommunfullmäktige på ett tidigare sammanträde och informerade oss alla att ”har jag gått och lagt mig, så har jag gått och lagt mig”. Så nu vet vi det. Annat kan jag inte påminna mig om.

Så till det insinuerade påståendet om att vi i Centerpartiet skulle vara känslostyrda avseende vårt intresse för AB Visit Trelleborg. Hade grabbarna haft minsta lilla historik hade det känt till att AB Visit Trelleborg letts av en centerpartist under fyra av de senaste tio åren. Vi anser också att frågan kring stöd till näringen och fortsatt utveckling av Trelleborg som en attraktiv plats att besöka, bo i och driva företag i ska ha högsta prioritet. För det behövs AB Visit Trelleborg, gärna med en ansvarstagande centerpartist i bolagsstyrelsen.

Annons

Kom igen i kommunfullmäktige, där tar vi debatten. Använd sommaren för att läsa på. Ha en fin sommar!

Patrik Holmberg, ordförande för Centerpartiet i Trelleborg

Annons
Annons
Annons
Annons