Annons
Innehåll från RENTA TRELLEBORG

Laget som kommer stötta bygg-Trelleborg

När Renta öppnar maskinuthyrardepå i Trelleborg görs det med lokala experter. Här har platschef David värvat in Gustav och Janne som tillsammans har ambitionen att stötta hela bygg-Trelleborg.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Sedan i juli har de ställt i ordning allt på hyllorna, fikat med byggare och rivit igång alla system.

Den 7 september rullas invigningsmattan ut på Truckvägen 1 och teamet som välkomnar Trelleborgs byggare då är bland annat platschef David Svärd, som efter flera år i Trelleborgs byggbransch valt att vara med från start och bygga upp Renta Trelleborg utefter byggarnas önskemål.

– Det är bråda men också roliga dagar inför invigningen. Vi springer runt och packar upp, stripear släp och dividerar fram vart tavlorna ska sitta. En bra start i vårt lagbygge, berättar David och fortsätter:

– Vi har dessutom redan tjuvöppnat så parallellt med att en maskin packas upp hyrs den ut direkt.

Under våren har han format laget och här finner vi Gustav Lindquist, innesäljare, vars trygga lugn och stora engagemang knappt undgår någon och inne i verkstaden finns det inte en maskin som Janne Persson, med sina gröna fingrar inte kan ta sig an.

Det här är Trelleborgsdepån och tillsammans formar de maskinutbudet utefter palmstadens önskemål och efterfråga.

Renta erbjuder maskiner till allt från det lilla projektet till det stora bygget. Oavsett uppdrag finns med all säkerhet rätt anläggningsmaskin i Rentas moderna maskinpark. Här kan du hyra allt från handmaskiner, grävmaskin och maskin för jordbearbetning hela vägen ut till pumpar och kompressorer. Liksom bodar, toaletter och all form av byggplanshjälp.

”Vi att kommer stötta och bygga långsiktiga relationer”

Renta Maskinuthyrning är utmanarna, en förening av lokala och små maskinuthyrare, som insåg att det är tillsammans som verklig förändring skapas. Ända sedan 1970-talet har Renta som lokal maskinuthyrare försett bygd efter stad med rätt maskiner till rätt pris och i rätt tid.

Och nu startas ett nytt kapitel när Trelleborgsdepån på Truckvägen 1 invigs den 7 september. Fast depån har redan tjuvöppnat och såväl byggare som privatpersoner är välkomna in att hyra en bomlift, sänksåg eller släp eller vad som däremellan. Maskinerna må komma från både när och fjärran men alla anställda är lokala experter som med stor frihet kommer förse traktens byggare med maskiner och tjänster inom hela byggsektorn.

– Vi är ödmjuka inför att det är byggarna som är experterna. Vårt jobb är att lyssna in till deras behov och utmaningar. Från ökade miljökrav till maskiner som verkligen gör jobbet – vi kommer stötta dem och bygga långsiktiga relationer. Vi är inget utan byggarna och privatpersonerna som hyr våra maskiner. Det är i mångt och mycket deras behov som kommer forma oss, säger David Svärd.

Renta är på plats i Trelleborg – här David Svärd platschef, Janne Persson, servicetekniker och Gustav Lindquist, innesäljare.
Renta är på plats i Trelleborg – här David Svärd platschef, Janne Persson, servicetekniker och Gustav Lindquist, innesäljare.

Olika men ändå samma

Alla har sin egen syn på vad riktigt god service egentligen är och vad som är viktigt lokalt för den ene är något helt annat för dig.

Renta har förenats nationellt och internationellt och har ingen ambition att hålla tillbaka. Eftersom företaget är helt övertygat om att det är föreningen som gör laget urstarkt. Det sätter högre krav på kvalitet som i sin tur skapar utveckling.

– Tillgängligheten är ingenting utan den lokala friheten. Ingenting utan att våga släppa ansvaret till var och en av oss och det är här vi enas som människor. Vi är helt övertygade om att bygga är en lagsport där kunderna är vår viktigaste spelare, vår nummer 10, säger David Svärd.

– Vårt jobb är att lyssna in till byggarnas behov och utmaningar och stötta dem på bästa sätt med rätt maskiner till rätt pris, säger David Svärd, platschef för Renta i Trelleborg.
– Vårt jobb är att lyssna in till byggarnas behov och utmaningar och stötta dem på bästa sätt med rätt maskiner till rätt pris, säger David Svärd, platschef för Renta i Trelleborg.

Allt började 2016

Det var 2016 som maskinuthyraren Kari Aulasmaa tröttnade på hur jakten på siffror förvandlade maskinuthyrarvärlden till en opersonlig vinstmaskin för ett fåtal. Sju år senare finns Renta på småorter och i större städer i åtta länder. Utan ett huvudkontor, utan centralstyre och utan ett fåtal vinnare. Läs mer om Renta här.

Renta från norr till söder

61 depåer från Trelleborg i söder till Luleå i norr med totalt 609 anställda. Renta Trelleborg består av ett lag på fyra lokala maskinexperter, som redan är på plats. Depån är redan öppen och invigningsfesten sker den 7 september på Truckvägen 1 i Trelleborg. Närmsta syskondepåerna finns i Malmö och Lund.

Adress: Truckgatan 1, 231 62 Trelleborg

Telefon: 0410 400 70

E-post: trelleborg@renta.se

Hemsida: Maskinuthyrning i Trelleborg | Renta.se

Annons
Innehåll från RENTA TRELLEBORG

Läs mer:

David bygger upp Renta i Trelleborg

Annons
Innehåll från RENTA TRELLEBORG

Läs mer:

Palmallé när Trelleborgs lokaler firades in

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se