Annons
Innehåll från RENTA

David bygger upp Renta i Trelleborg

Trelleborgaren David Svärd tar nu Renta till Trelleborg. Här ska byggrelationerna vårdas och maskiner anpassade efter de skånska byggförhållandena hyras ut. För nu har Renta öppnat på Truckvägen 1 i Trelleborg.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Luras inte av dialekten, för här har vi en sann skånepåg sedan 1991. Under åren i palmernas stad har David Svärd i över 15 år sålt mot byggbranschen. Han har även tränat och spelat olika lokala fotbollsklubbar.

Nu är han mannen som leder Rentas maskindepåöppning i Trelleborg och dessutom har han satt samman ett urstarkt och lokalt lag. Men vilka är Renta?

Renta Maskinuthyrning är utmanarna, en förening av lokala och små maskinuthyrare, som insåg att det är tillsammans som verklig förändring skapas. Ända sedan 1970-talet har Renta som lokal maskinuthyrare försett bygd efter stad med rätt maskiner till rätt pris och i rätt tid.

”Vi är inget utan byggarna och privatpersonerna som hyr våra maskiner”

Och nu startas ett nytt kapitel när Trelleborgsdepån på Truckvägen 1 invigs den 7 september. Fast depån har redan tjuvöppnat och såväl proffsbyggare som privatpersoner är välkomna in att hyra en bomlift, sänksåg eller släp eller vad som däremellan. Maskinerna må komma från både när och fjärran men alla anställda är lokala experter som med stor frihet kommer förse traktens byggare med maskiner och tjänster inom hela byggsektorn.

– Vi kommer fokusera på att bygga långsiktiga relationer och leverera en genuin och tipsrik service. Vi är inget utan byggarna och privatpersonerna som hyr våra maskiner och det är i mångt och mycket deras behov som kommer forma oss, säger David Svärd, platschef Renta Trelleborg.

Renta-teamet i Trelleborg ser framemot invigningen – här Janne Persson, servicetekniker Gustav Lindquist, innesäljare och David Svärd, platschef.
Renta-teamet i Trelleborg ser framemot invigningen – här Janne Persson, servicetekniker Gustav Lindquist, innesäljare och David Svärd, platschef.
”Kunderna är vår viktigaste spelare, vår nummer 10”

Alla har sin egen syn på vad riktigt god service egentligen är och vad som är viktigt lokalt för den ene är något helt annat för dig.

Renta har förenats nationellt och internationellt och har ingen ambition att hålla tillbaka. Eftersom företaget är helt övertygat om att det är föreningen som gör laget urstarkt. Det sätter högre krav på kvalitet som i sin tur skapar utveckling.

– Tillgängligheten är ingenting utan den lokala friheten. Ingenting utan att våga släppa ansvaret till var och en av oss och det är här vi enas som människor. Vi är helt övertygade om att bygga är en lagsport där kunderna är vår viktigaste spelare, vår nummer 10, säger David Svärd.

Renta erbjuder maskiner till allt från det lilla projektet till det stora bygget. Oavsett uppdrag finns med all säkerhet rätt anläggningsmaskin i Rentas moderna maskinpark. Här kan du hyra allt från handmaskiner, grävmaskin och maskin för jordbearbetning hela vägen ut till pumpar och kompressorer. Liksom bodar, toaletter och all form av byggplanshjälp.

Renta kommer på plats i Trelleborg – här David Svärd platschef, Janne Persson, servicetekniker och Gustav Lindquist, innesäljare.
Renta kommer på plats i Trelleborg – här David Svärd platschef, Janne Persson, servicetekniker och Gustav Lindquist, innesäljare.

Allt började 2016

Det var 2016 som maskinuthyraren Kari Aulasmaa tröttnade på hur jakten på siffror förvandlade maskinuthyrarvärlden till en opersonlig vinstmaskin för ett fåtal. Sju år senare finns Renta på småorter och i större städer i åtta länder. Utan ett huvudkontor, utan centralstyre och utan ett fåtal vinnare. Läs mer om Renta här.

Renta från norr till söder

61 depåer från Trelleborg i söder till Luleå i norr med totalt 609 anställda. Renta Trelleborg består av ett lag på fyra lokala maskinexperter, som redan är på plats. Depån är redan öppen och invigningsfesten sker den 7 september på Truckvägen 1 i Trelleborg. Närmsta syskondepåerna finns i Malmö och Lund.

Adress: Truckgatan 1, 231 62 Trelleborg

Telefon: 0410 400 70

E-post: trelleborg@renta.se

Hemsida: Maskinuthyrning i Trelleborg | Renta.se

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se