Annons
Nyheter

Personbil körde av väg 101

En trafikolycka inträffade vid 16-tiden på midsommardagen på väg 101 väster om Anderslöv.
Nyheter • Publicerad 25 juni 2011
Foto: 

En personbil körde av vägen, precis efter en kurva mellan Alstad och Anderslöv. När bilen körde av hamnade den innanför ett betonghinder som följer längs med vägen. Därefter träffade bilen betonghindret igen, vände 180 grader innan den till slut landade uppe på hindret.

Föraren och passageraren i bilen var chockade men enligt polisen blev ingen fysiskt skadad.

Annons

– Ärendet är under utredning men det finns misstankar om att föraren kan ha somnat vid ratten, sa Stefan Pålsson på Trelleborgspolisen.

Trots att hastighetsbegränsningen på den aktuella vägen är 80 kilometer i timmen klarade sig alltså båda i bilen utan skador.

Linda Nyström som bor i närheten hade tillsammans med några grannar kommit till olycksplatsen för att se vad som hade hänt. De har, som TA tidigare berättat om, kämpat för att hastigheten på vägen ska sänkas.

– Vi har länge försökt få ner hastigheten till 50. Det var tur att ingen satte livet till den här gången heller. Man får ju ont i magen när barnen ska cykla ner till stan. Vi har också tänkt: ska vi behöva flytta till slut, säger hon.

Taner Caliskan
Mia Sandgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons