Nyheter

Flera inbrott i Alstad och Anderslöv

Fyra bostadsinbrott inträffade i Anderslöv och Alstad under torsdagseftermiddagen och kvällen. Vid inbrotten stals bland annat smycken och kontanter.
Nyheter • Publicerad 19 november 2010

En boende på Backavägen i Anderslöv lämnade sin lägenhet en kort stund för ett besök hos grannen. Under tiden tog sig någon in i lägenheten genom att bryta upp ett fönster. Enligt polisanmälan var lådor utdragna och genomsökta. Efteråt saknades en klocka, smycken och en digital köksvåg. Händelsen inträffade strax före klockan 17 på torsdagen.

Boende i en villa på Släntvägen i Anderslöv hade lämnat sin bostad mellan klockan 10 och 20.30 på torsdagen. När de boende kom hem visade det sig att någon brutit upp köksfönstret och stulit smycken och 13 000 kronor i kontanter. Även en väska saknades.

Under samma kväll utsattes två villor i närheten av Västra Alstad skola för inbrott. En altandörr hade brutits upp till en villa på Smörstensvägen. Här saknade ägarna åtminstone två guldringar. Det inbrottet ska ha ägt rum mellan klockan 15.20 och 19.50.

Något senare på kvällen, mellan klockan 21 och 22, krossades ett fönster till en villa på Slättebergsvägen. Här är det enligt polisanmälan dock oklart om något stulits.

Anna Thulin
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.