Höllviken föll i årets sista match

Höllvikens IBF kan nu summera innebandyåret. Säsongens sista match slutade med förlust mot IBK Dalen, men stjärnorna slår sig ändå in på topplistorna.
Innebandy • Publicerad 16 mars 2019
32 mål allt som allt ger Daniel Persson en plats bland SSL:s bästa poänggörare. Men det hjälpte föga i säsongens sista match.Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Det blev en händelserik match för Daniel Persson och kompani i Höllviken. Inför 322 åskådare hemma i Halörhallen avslutade laget innebandysäsongen. Trots sex mål framåt, varav ett av just Daniel Persson, slutade det med förlust.

Svängigt är minst sagt ordet. I den första perioden gick Höllviken till en klar 3–0-ledning. Bland annat genom mål från trelleborgaren, som därmed slår sig in som den 13:e bästa poängspelaren i årets superliga.

I den andra perioden var det istället gästerna som ångade på och vann med klara 5–0. Tre lika i den sista perioden avgjorde matchen.

Förlusten blev årets 19:e för Höllviken som därmed slutar elva i tabellen, tre poäng före Skånerivalerna från Helsingborg.

Förutom Daniel Persson slutade även Johannes Wilhelmsson högt upp i poängligan. Med sina 33 mål och 53 assist blev han nämligen bäst i Sverige.