Tre mål av Daniel Persson räckte inte

Trelleborgaren Daniel Persson hade en bra kväll för sitt Höllviken i Svenska Superligan. Han gjorde tre mål, men trots det föll Höllviken hemma mot Växjö med 5–7.
Innebandy • Publicerad 3 oktober 2018
Daniel Persson har nu gjort sju mål på de fyra första matcherna i SSL.
Daniel Persson har nu gjort sju mål på de fyra första matcherna i SSL.Foto: Tomas Nyberg

Höllviken fick en tuff start hemma mot Växjö. Laget hamnade i ett tidigt 0–2-underläge och åtta minuter in i andra perioden stod det 1–4. Men sedan satte Höllviken – och Daniel Persson fart.

Först reducerade Johannes Wilhelmsson till 2–4, sedan gjorde Daniel Persson 3–4 med halva matchen spelad.

Två minuter in i sista perioden gjorde Persson 4–5 och fyra minuter senare 5–5.

Men Växjö kom tillbaka och två snabba mål på en minut med tio minuter kvar gav dem segern.

Persson har nu gjort sju mål på de inledande fyra matcherna i SSL. Det är halva hans målskörd mot förra säsongen då han gjorde 14 mål på 35 matcher.