Trelleborg

Tv-inspelning på Ica i Anderslöv

Anderslöv Artikeln publicerades
Det var trångt mellan diskar och hyllor på Ica i Anderslöv när en tv-inspelning pågick på tisdagsförmiddagen.
Foto:Jonas Harrysson
Det var trångt mellan diskar och hyllor på Ica i Anderslöv när en tv-inspelning pågick på tisdagsförmiddagen.

Tv-kameror, starka lampor, människor med headsets och skådespelaren Claes Månsson, det var vad som mötte kunderna på Ica Nära i Anderslöv på tisdagsförmiddagen. Inspelning av en scen till en ny komediserie pågick för fullt.

Det var produktionsbolaget Anagram som tagit charkdisken i besittning för inspelning av en scen till den nya serien, som ska sändas på TV3 under 2018.

– Vi spelar in åtta stycken 22-minutersavsnitt fram till mitten av september, säger producenten Erik Magnusson, som tillsammans med bland andra Hipp Hipp-bekantingen Anders Jansson varit med och tagit fram serien.

Vad den ska heta är inte klart och över huvud taget var hemlighetsmakeriet stort när TA ville veta mer om vad som pågick på Ica i Anderslöv.

– Vi har inte gått ut med något än så jag kan inte säga så mycket mer, säger Erik Magnusson.

Inspelningar kommer i alla fall att ske på olika platser i sydvästra Skåne under några veckor framöver och enligt uppgifter till TA handlar serien om småklubbsfotboll. En av de återkommande inspelningsplatserna ska vara fotbollsplanen i Minnesberg. På Ica i Anderslöv gick det även att konstatera att en av rollerna spelas av Claes Månsson, känd från rader av svenska filmer, teateruppsättningar och tv-produktioner.