Trelleborg

O'boy säljs i Trelleborg - för 250 kronor/paketet

Trelleborg Artikeln publicerades
En person i Trelleborg erbjuder nu tre paket O´boy för 250 kronor styck på Blocket.
En person i Trelleborg erbjuder nu tre paket O´boy för 250 kronor styck på Blocket.

O'boy-krisen har slagit till i Sverige, och i Trelleborg. På butikens hyllor gapar det söta chokladpulvret med sin frånvaro. Men för den som är sugen går det att köpa på Blocket - för 250 kronor paketet.

Det började redan för ett par veckor sedan. Det populära chokladdryckspulvret O'boy började ta slut i butikerna. Och några nya leveranser dök inte upp.

Ett tekniskt problem hos tillverkaren ska ha varit orsaken, enligt Aftonbladet.

Och ännu har dryckpulvret inte hittat tillbaka till affärerna. Det har resulterat i att det har börjat säljas på nätet istället. Till hyfsat upptrissade priser.

En person i Trelleborg la på onsdagen ut tre oöppnade 450-gramspaket O'boy på Blocket. För 250 kronor styck. Eller 699 kronor för alla tre.

”Har du en outsläcklig törst på en av Sveriges kulturklassiker? Ta chansen att besöka din gamle barndomsvän, oboyen, innan den försvinner”, skriver försäljaren.

Den som kan lugna sig lite tycks dock snart kunna köpa pulvret i butik igen. Enligt Aftonbladets rapportering ska O'boy-produktionen ha kommit igång och pulvret ska kunna börja levereras i slutet av veckan.