Trelleborg

Ung man stucken på Stortorget

Trelleborg Artikeln publicerades
Foto:Johan Nilsson/TT

En ung man blev stucken eller huggen på Stortorget i Trelleborg på söndagskvällen.

Men när polisen kom fram hade mannen försvunnit.

Polisen larmades klockan 18.35. En uppringare berättade att en man hade blivit misshandlad på Stortorget av en gärningsman. Gärningsmannen hade lämnat platsen, enligt uppringaren.

När polis kom fram till Stortorget strax därefter var inte heller den misshandlade mannen kvar. Ett par minuter senare anträffades han emellertid på akuten i Trelleborg, dit han kommit med en personbil.

Polisen har börjat hålla förhör och varit på plats på Stortorget. Mannen ska ha blivit träffad i magen, enligt polisen i Ystad som uppger att han förts till Skånes universitetssjukhus i Malmö.

– Troligtvis har han blivit stucken eller huggen med något vasst föremål. Men vi har inte hittat någon brottsplats, inget blod eller andra spår, berättar Calle Persson på polisens ledningscentral.

Den skadade mannen uppges vara i övre tonåren. Enligt Region Skånes pressjour fick han lindriga skador. Upprinnelsen till misshandeln var sent på söndagskvällen okänd.

Polisen har klockan 02 på natten till måndagen inte gripit någon som misstänkt för misshandeln. Vittnen man talat med ska inte ha velat medverka i utredningen.