Trelleborg

Man hittad knivhuggen – en anhållen

Trelleborg Artikeln publicerades
Arkivbild.
Foto:Johan Nilsson/TT
Arkivbild.

En person är gripen misstänkt för grov misshandel på en gata i Trelleborg.

Vid 16-tiden kallades polis och ambulans till Böckaregatan i Trelleborg efter att en skadad man anträffats utomhus. Mannen, som är i 35-årsåldern, har enligt polisen blivit knivhuggen.

– Det framkom också uppgifter på en eventuellt misstänkt person. I ett närliggande område anträffade vi sedan en man i 25-årsåldern som nu är gripen misstänkt för inblandning i det här våldsbrottet, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisens ledningscentral i Region Syd.

Brottet rubriceras som grov misshandel. Polisen har under kvällen arbetat med att försöka få fram vittnesuppgifter i området och gjort ett antal beslag. Vad det rör sig om för beslag vill man dock inte gå in på.

Den skadade mannen var vaken och talbar när han skickades till sjukhus med ambulans. Mannen hittades nära en park i höjd med korsningen till Snörmakaregatan, men polisen tror att brottet skett på en plats några hundra meter därifrån.

– Brottet ska ha skett på Syster Jennys väg. Offret har alltså förflyttat sig cirka 500 meter från brottsplatsen, berättar Fredrik Bratt.

Under natten mot onsdag kom besked om att den misstänkte har anhållits.