Trelleborg

Flera inbrott i firmabilar - igen

Klagstorp/Trelleborg Artikeln publicerades

Ett par firmabilar utsattes under natten mot måndagen för inbrott. Det är två i en lång rad av inbrott den senaste tiden.

Någon gång under natten mot måndagen drabbades en firmabil som stod parkerad utanför en privatbostad i Klagstorp för inbrott. Någon eller några ska ha klippt upp ett mindre hål i bakdörren och på så sätt tagit sig in. Verktyg till ett värde av 75 000 kronor ska ha stulits.

Anmälaren uppger att han blev utsatt för ett liknande inbrott även för två veckor sedan.

Under natten till måndagen utsattes ytterligare en firmabil i Klagstorp för försök till inbrott. Även där har ett hål gjorts i skjutdörren till bilen. Men inbrottet misslyckades och inget ska ha blivit stulet.

Tjuvar kom dock över en rad verktyg, oklart till vilket värde, vid ett inbrott i en elfirmabil i centrala Trelleborg någon gång under helgen. Där ska en sidoruta till bilen ha krossats.

Även en personbil parkerad på Vakthundsvägen i Trelleborg fick rutan krossad under helgen. Ur bilen stals flera verktyg till ett oklart värde.

Under den senaste tiden har det varit en mängd inbrott i firmabilar runt om i Trelleborgs kommun. Några av dem kan du läsa om här, här och här.