Trelleborg

Åtal för grova misshandeln på McDonalds

Trelleborg Artikeln publicerades
Arkivbild.
Arkivbild.

De två män som på McDonalds i Trelleborg den 11 juni i år misshandlade en man och hotade en anställd åtalas nu. De båda männen misstänks för grov misshandel och övergrepp i rättssak.

Flera patruller kallades till McDonalds på Hedvägen i Trelleborg strax innan klockan elva på tisdagen den 11 juni. Anledningen var en misstänkt misshandel som ska ha inträffat tidigare.

Den 14 juni häktades de två misstänkta männen vid Ystads tingsrätt eftersom det ansågs finnas risk för att de på fri fot kunde försvåra den fortsatta utredningen.

Enligt åklagaren ska de två männen, 17 och 20 år gamla, i samförstånd ha slagit en person med ett flertal knytnävsslag. Den yngre av dem ska även ha hämtat ett tillhygge och slagit personen i huvudet med det, samtidigt som den äldre mannen fortsatte slå tills den drabbade personen föll ihop.

17-åringen misstänks också för övergrepp i rättssak, då han hotat en anställd på restaurangen som bevittnade händelsen. Enligt åklagaren ska 17-åringen ha hotat att skära halsen av den anställde om han lämnade uppgifter vid förhör.