Hästprylar till salu på loppis

Text: Andreas Mårtensson
Publicerad 1 oktober 2012 12.30 Uppdaterad 1 oktober 2012 12.30
Större eller mindre text

Västra Tommarp.
Sadlar, täcken, betsel, spön. Det mesta till hästen gick att köpa på hästloppisen i Västra Tommarp i helgen.

Vännerna Birgitta Andersson, Susanne Johansson och Anna Larsdotter Tell hade en massa hästattiraljer liggandes hemma. Och varför ska de ligga där när man lika bra kan sälja dem och tjäna lite pengar?

– Det blir gärna att man samlar på sig. Man köper kanske en ny häst, och så passar inte täcket man har till den hästen och så köper man ett nytt. Det kan bli en hel del som bara blir liggande, säger Susanne Johansson som kunde glädja sig åt bra kommers hela helgen.

Just täcken var det som gick allra bäst under loppisen. Vintern närmar sig, och då är det många som vill köpa något varmt till sina hästar. Bara på lördagen såldes ett 60-tal täcken.

Ingrid Larsson och dottern Martina slog till med ett täcke, men det blev också en spöhållare och en flaska sadeltvål att ta med sig hem.

– Det var en kompis som tipsade om loppisen. Eftersom vi håller på med hästar så tyckte vi att det kunde vara något, sa Ingrid Larsson.

Större eller mindre text11 läsare har reagerat på denna artikel

73% är glada

9% är likgiltiga

0% är nyfikna

18% är arga


Hur reagerar du på "Hästprylar till salu på loppis"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu