Kända och okända ansikten möts i Stora Beddinge

Text: Sanna Wahanta
Publicerad 7 september 2012 15.45 Uppdaterad 7 september 2012 15.45
Större eller mindre text

Stora Beddinge.
Något för alla utlovas på söndag i Stora Beddinge. Det är åter dags för "Mitt i byn".

Berit Mölleback, en av arrangörerna, säger att många brukar besöka byn under dagen. Många kommer från trakten, men det brukar också dyka upp en del nya ansikten.

– Hur i allsin dar har de hittat hit, undrar man ibland, men så förstår man att det är folk från bygden som tagit med släkt, vänner och bekanta, berättar Berit Möllebäck, som själv är född i byn.

Särskilt populärt brukar kaninhoppningen och agilityn vara, men det är också ett tillfälle att diskutera de större frågorna på bygden. På söndagen kommer tjänstemän från kommunen att vara på plats för att berätta om hur man planerar att bygga ut orten.

– Och lyssna på vad folk har att säga, menar Berit Mölleback.

Dessutom kommer Stora Beddinge att visa upp en del av det som tas fram i trakten, så som marmelad och rapsprodukter, samtidigt som det lokala hantverket visas upp.

Mitt i byn

Söndagen den 9 september, kl 11-15
Arrangemanget hålls på idrottsplatsen i byn och anordnas gemensamt av boulesektionen i Beddinge IF och Beddingeortens LRF avdelning.

Större eller mindre text19 läsare har reagerat på denna artikel

68% är glada

5% är likgiltiga

11% är nyfikna

16% är arga


Hur reagerar du på "Kända och okända ansikten möts i Stora Beddinge"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu