25 italienska vinproducenter besöker Idala

Text: Sofia Bergström
Publicerad 18 maj 2012 15.28 Uppdaterad 18 maj 2012 15.28
Större eller mindre text

Trelleborg.
För femte året i rad arrangerar Idala gård vinmässa. Under helgen får gästerna prova vin och träffa italienska vinproducenter.

– Det är så fint här! Med alla leverantörer som är på besök och så många viner att prova, sa Marianne Lundqvist.

Tillsammans med Fredrik Lundqvist och Gunnar Lundqvist körde hon från Staffanstorp under fredagen för att kolla in utbudet på Idala gård. Alla tre har varit vinintresserade i flera år men inte besökt gården förut.

I det ombyggda kostallet fanns 25 vinhus från Italien representerade. Samtliga samarbetar med Idala gård och har gjort det sedan många år tillbaka. De gäster som önskar köpa ett vin kan beställa det och sedan få det levererat genom ett danskt bolag.

Det är femte året i rad som vinmässan arrangeras på Idala gård. Under helgen pågår vinprovning och italiensk mat serveras.

– Det är helt fullt nu. Fem år är väl vad det tar innan polletten faller ner. Nu är intresset stort, säger Hans Nyman på Idala gård.

Större eller mindre text22 läsare har reagerat på denna artikel

68% är glada

23% är likgiltiga

9% är nyfikna

0% är arga


Hur reagerar du på "25 italienska vinproducenter besöker Idala"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu