Klart med nya bryggan

Text: Sandra Douglasdotter
Publicerad 27 april 2012 16.31 Uppdaterad 27 april 2012 16.55
Större eller mindre text

Gislöv .
På fredagen invigdes den nya bryggan i Gislövs hamn. Runt 35 nya båtplatser blir det och enligt tekniska nämndens ordförande Eric Samuelson (M) är det redan fullt.

– Vi hade lång kö till de gamla bryggorna, med den nya gick det precis jämt upp, säger han.

Fler båtägare i hamnen, mer liv och rörelse och enklare för turister att låna båtplats. Det tycker Eric Samuelsson är de stora fördelarna med den nya bryggan. Med trädäcket mot hamnplanen blir det dessutom enklare att komma ner till stranden.

– Rullstolar och barnvagnar kan också komma fram nu. Och man börjar redan prata om att sätta upp bänkar så att man kan njuta av solnedgången, säger han.

Avgifterna på båtplatserna har höjts för att finansiera merkostnader med den nya bryggan.

Större eller mindre text84 läsare har reagerat på denna artikel

70% är glada

11% är likgiltiga

4% är nyfikna

15% är arga


Hur reagerar du på "Klart med nya bryggan"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
  • avatar Idefix1  2 dagar sedan
  • Toppen med satsning på kusten vid Trelleborg och jag missunnar inte "öster" med Dalabadet, Gislövs Hamn, Nybostrand, Smygehamn m.fl. det som kan göra staden mera attraktiv för såväl boende som turister MEN snälla kommunen satsa gärna lite grand på "väster" också i stället för att göra utspel som "lägg ner västra småbåtshamnen"......Rensa västra stranden, ta vara på småbåtshamnen och bygg det sedan länge utlovade kallbadhuset så att resurserna fördelas jämnt över kommunen : )
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu