TFF

TFF tappade 2-0

TFF Artikeln publicerades

Det såg ut att lossna för TFF. 2–0 efter 29 minuter och flera klara målchanser. Ändå blev det 2–2 (2–1) hemma mot Skövde.

TFF gjorde 1–0 efter 16 minuters spel. Jason Grannum gick upp i en duell med Skövdes målvakt Mirza Kalijundzic. Målvakten tappade bollen som gick via Grannums rygg och in i mål.

TFF skapade mängder med chanser i första halvlek. Och efter 29 minuter kom 2–0. Linus Olsson nickade in ett inlägg från vänster från Jason Grannum.

Det var bud på 3–0 efter det, men istället blev det 2–1 fem minuter före paus. Skövdes högerback Elon Keymer såg ut att slå ett inlägg nere vid förlängda mållinjen till höger, men det blev till ett skott som satt hårt nedanför högra krysset bakom om Fredrik Persson.

Sex minuter in i andra halvlek kvitterade Skövde till 2–2 efter en kontring. Martin Gerhardsson kom fri till höger i straffområdet och han sköt in 2–2 längs gräset.

– Det är svårt att sätta fingrarna på vad som händer. Det blev lite stressigt när de gjorde mål. Det här var onödigt, säger vänstermittfältaren Jason Grannum.

TFF jagade förgäves ett segermål sista 40 minuterna inför 542 åskådare på Vångavallen. TFF har nu fått en tung start. Laget har bara fyra poäng efter fyra omgångar i division ett södra.

– Vi skapar målchanser och kommer in på sista tredjedelen och i deras straffområde mycket, men vi saknar udden, säger TFF-tränaren Anders Grimberg.

Läs mer om matchen i måndagens TA.