Annons

Zlatan hungrig på seger

Zlatan Ibrahimovic höll i dag en presskonferens om EM-uttåget i Kiev. Beskedet om hans framtid i landslaget är klart, han fortsätter. "Jag vill mycket mer och ska göra mycket mer", säger han.
Sport • Publicerad 17 juni 2012
Fotbollslandslagets lagkapten Zlatan Ibrahimovic höll på söndagen presskonferens på träningsanläggningen Kontja-Zaspa.
Fotbollslandslagets lagkapten Zlatan Ibrahimovic höll på söndagen presskonferens på träningsanläggningen Kontja-Zaspa.Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

Zlatan Ibrahimovic höll på söndagen en presskonferens om EM-uttåget i Kiev.

– Det har känts riktigt bra under veckorna här, både fysiskt och mentalt, men vad hjälper det om du inte vinner matcherna. Jag vinner hellre och spelar mindre bra än att inte vinna och spela bra, sa Zlatan.

Annons

Han säger att det var små detaljer och enkla misstag som gjorde att Sverige åkte ur turneringen. Nu väntar matchen mot Frankrike och alla spelare är hungriga på seger.

– Vi ska få någon poäng med oss hem, säger han.

Zlatan gav ett klart besked om sin framtid i landslaget efter EM.

– Jag har två år kvar i Milan och det känns bra. Jag vill mycket mer och ska göra mycket mer. Jag ska köra på nu, klart jag ska fortsätta.

Sanna Wahanta
TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons