Tung dag på jobbet för Isaksson

Balikesir • Publicerad 21 december 2014

När Andreas Isaksson vaknar på måndagsmorgonen har han förhoppningsvis glömt bort söndagens match. Hans Kasimpasa ställdes mot bottenlaget och nykomlingen Balikesirspor borta i den turkiska ligan. Det började bra för Kasimpasa och man ledde också med 1–0 i halvtid. Tidigt i andra halvlek gjorde Balikesirspor både 1–1 (50:e) och 2–1 (53:e). Minuten efter ledningsmålet kvitterade Kasimpasa. Därefter gjorde hemmalaget två raka mål men i den 80:e minuten reducerade Isakssons Kasimpasa till 3–4. Trots jakten efter en poäng på slutet så blev det inga. På tilläggstid gjorde dessutom Balikesirspor 5–3. Isaksson släppte alltså in fem mål på en halvlek. Frågan är om det har hänt tidigare i hans professionella karriär.