Annons

Trelleborgare till final i Sum Sim

Den gångna helgen avgjordes regionfinalen av ungdoms-DM i simning. Då tog två trelleborgare sig till den nationella finalen.
Simning • Publicerad 11 november 2019
Erma Duratovic i Trelleborg sim tog sig till storfinalen av Sum Sim, distriktmästerskapen i simning för ungdomar.
Erma Duratovic i Trelleborg sim tog sig till storfinalen av Sum Sim, distriktmästerskapen i simning för ungdomar.Foto: Tomas Nyberg

Trelleborg Sim hade en lyckad tävling när regionfinalen av Sum Sim avgjordes i helgen. Erma Duratovic tog sig till storfinalen i Umeå i december på 100 meter fjärilsim, 200 meter medley och 200 meter ryggsim. Samtidigt knep Alicia Sjögren en reservplats på 100 meter fjärilsim.

– Tävlingen för vår del gick dock mycket bättre än så. Det blev hela 37 personbästan, sju stycken lagpers och sju stycken årsbästan, skriver chefstränaren, Tommy Lindell, i ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

Annons

Totalt tog Trelleborgs Sim sex medaljer, varav Erma Duratovic stod för fyra guld och Alicia Sjögren ett silver.

Fakta

Trelleborg Sims medaljörer i regionfinalen i Sum Sim

Guld: Erma Duratovic, 100 fjärilsim, 200 medley, 200 ryggsim, 200 frisim.

Silver: Alicia Sjögren, 100 fjärilsim.

Brons: Gabriel Olsson, Max Ringström, Ludvig Romare & Daniel Choinski, 4x100 medley.

Niklas Gyberg IvarssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons