Trelleborgare avgjorde nordisk turnering

FC Rosengårds F17-lag vann inofficiella Skandinaviska mästerskapen. Stor hjälte blev trelleborgaren Cassandra Harletun som gjorde båda målen i finalen.
Fotboll • Publicerad 3 december 2019 • Uppdaterad 4 december 2019
Genrebild.
Genrebild.Foto: Vegard Wivestad, Grøtt

I Göteborg spelades en turnering mellan de bästa F17-lagen i Norden, en turnering som kallas inofficiella skandinaviska mästerskapen. FC Rosengård, med två trelleborgare i laget, vann turneringen efter finalseger mot danska Bröndby med 2–1.

Rosengårds båda mål gjordes av trelleborgaren Cassandra Harletun i den första halvleken.

Till slut vann Malmölaget med 2–1. Även målvakten Somea Polozen, tidigare i IFK, spelade i laget.

I semifinalen besegrade Rosengård norska Vålerengen med hela 7–0.