TFF:s skräckskada: Melander skadad i tv-soffan

Sport Artikeln publicerades

Dennis Melander råkade ut för rena skräckupplevelsen hemma i Anderslöv. Han tittade på filmen Scary Movie 3 och – skadade sig. ”Det blev en riktigt skrämmande film”, säger TFF-kaptenen som missar mötet med AIK.

TFF har drabbats av många skador under säsongen. Skadan på Dennis Melander är dock av det mer udda slaget.

– Efter att ha sett filmen skulle jag resa mig upp ur soffan. Jag vet inte om jag reste mig för snabbt, men plötsligt small det till i ljumsken. Jag hoppades att det skulle gå över men det har det inte gjort, säger högerbacken.

Skadan han ådrog sig sent på torsdagskvällen hindrar honom alltså från spel i dagens match mot AIK, men snart ska TFF:s kapten vara tillbaka på planen.
– Det handlar om en lättare sträckning. Det är 14 dagar till nästa match (Kalmar FF) och då ska han absolut kunna vara med. Han får vila i helgen för att börja rehabträna på måndag, säger lagets sjukgymnast Peter Andersson.

Dennis Melander hade sett fram emot lördagsmatchen.
– Jag är jäkligt spelsugen. Det är alltid roligt att spela på Råsunda, säger han.

I stället får han följa matchen från tv-soffan – om han inte väljer att titta på film förstås. Klart är att händelsen kommer att följa honom en tid framöver.
– Nu kommer alla läsa detta i tidningen och skratta åt mig. Jag läste själv en bok där det stod om udda skador för inte så länge sedan. Det finns ju olika topplistor om spelare som skurit sig i köket och annat och nu åkte jag på en sådan skada själv.

Hur var filmen?
– Scary Movie är fantastiskt rolig, men det blev en riktigt skrämmande film.