Westerberg till IFK Göteborg

Text: Sigge Hansson
Publicerad 29 oktober 2012 0.35 Uppdaterad 29 oktober 2012 10.55
Större eller mindre text

Trelleborg.
TA-sporten erfar, att den förre TFF-tränaren, Alf Westerberg, i dagarna kommer att skriva på ett treårskontrakt med IFK Göteborg som ansvarig tipselittränare.

Tanken är att Alf Westerberg också ska vara den direkta länken mellan just tipselitgruppen och A-lagstränaren Mikael Stahre.

Alf Westerberg har stor erfarenhet av just tipselitlagsutveckling och som sådan verkade han under Tom Prahl, när denne var A-lagstränare i MFF och inför anställningen som började i december 2002, sa Alf Westerberg så här:

”Visst är det viktigt med lagets resultat och tabellplacering men det är ännu viktigare att vi fostrar talanger som kan ta steget upp i A-laget. Jag tror att med min erfarenhet som A-lagstränare i olika föreningar, vet jag vad som krävs av killarna och för att de skall kunna ta just steget upp.”

Sedan 2002 eller egentligen sedan 2007, när han slutade sitt uppdrag i MFF, har Alf Westerberg dessutom utökat erfarenheten som seniortränare och han assisterade Tom Prahl, tillbaka i TFF, under åren 2008–2011. Därefter blev han huvudtränare i TFF innan han blev sjuksriven i våras.

TA-sporten har sökt Alf Westerberg och ordförande Per-Anders Abrahamsson utan att lyckas.

Stämmer uppgifterna innebär det samtidigt att TFF blir av med den lön som Alf Westerberg uppbär enligt hans avslutande kontraktsår med klubben.

Större eller mindre text54 läsare har reagerat på denna artikel

81% är glada

6% är likgiltiga

6% är nyfikna

7% är arga


Hur reagerar du på "Westerberg till IFK Göteborg"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu