Kronvall fortsätter som klubbdirektör

Text: Björn Gustavsson
Publicerad 2 oktober 2012 17.27 Uppdaterad 2 oktober 2012 17.27
Större eller mindre text

Trelleborg.
TFF meddelade på tisdagen att Mattias Kronvall blir kvar som klubbdirektör i TFF. – Mattias har gjort ett bra jobb. Det har inte funnits någon kritik riktad mot honom, säger Stefan Nilsson, vice ordförande i TFF.

Enligt vad TA-sporten erfar är det många som har sökt tjänsten som klubbdirektör.

– Jag vill inte gå in på hur många som har sökt, men det är fler än Mattias, säger Stefan Nilsson som tillsammans med Mattias Kronvall ska leda arbetet med tillsättningen av de tre övriga heltidstjänsterna i den nya organisationen.

Mattias Kronvall ska i sin nya arbetsbeskrivning också ha rollen som sportchef och få utökade arbetsområden inom ekonomi och administration.

Förra veckan sade TFF upp sina sju tillsvidareanställda för att rädda klubben från konkurs. Den nya organisationen ska innehålla fyra heltidstjänster som samtliga ska få fler ansvarsområden.

Den 8 oktober ska klubben ha tillsatt tjänsterna.

Den nya organisationen ska sedan träda i kraft den 1 januari 2013.

En förutsättning för att den nya organisationen ska gälla är dock att TFF håller sig kvar i superettan. Annars väntar nya besparingar.

– Vi måste vara realistiska, det kan hända att vi åker ur. Men den diskussionen får vi ta då, säger Stefan Nilsson, vice ordförande i TFF.

Större eller mindre text62 läsare har reagerat på denna artikel

39% är glada

23% är likgiltiga

10% är nyfikna

29% är arga


Hur reagerar du på "Kronvall fortsätter som klubbdirektör"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu