2-2 mellan Varberg
och TFF

Text: Tomas Johansson
Publicerad 19 maj 2012 17.20 Uppdaterad 21 maj 2012 7.02
Större eller mindre text

Varberg.
Ett vilt kämpande TFF spelade oavgjort borta mot Varberg idag. Men det kunde blivit seger eftersom kvitteringen föll på stopptid.

Varberg började matchen bäst. Men efterhand växte TFF in i matchen, i 29:e minuten kunde Mattias Adelstam ge TFF ledningen på en snygg frispark.

– Det kändes riktigt bra, jag har tränat en hel del extra på frisparkar, säger Mattias Adelstam.

Frisparken sköts utanför straffområdet, över motståndarmuren och borrade sig ner i målvaktens högra hörn

I andra halvlek var det återigen Varberg som tog tag i matchen. Kvitteringen till 1-1 i den 54:e minuten av Alexander Mellqvist var helt rättvis.

TFF ryckte dock upp sig och kunde återigen ta ledningen med 2-1 i den 65:e minuten av Thiago. Detta efter att Zoran Jovanovic på ett genialt sätt spelat fram bollen. Jovanovic var för övrigt TFF:s bästa spelare.

– Jag vann bollen på mittfältet, sedan såg jag en öppning mellan deras mittbackar så Thiago hade bara att slå in bollen.

TFF drabbades återigen av flera skador i andra halvlek. I den 71:a minuten fick Jonathan Åkerman som bara varit inne på plan i en minut, bollen i huvudet. Den tog så illa att Åkerman fick lämna planen. Då hade TFF redan gjort sina tre byten så man tvingades avsluta matchen med endast tio man.

Därför var det inte ologiskt att Varberg kunde kvittera på stopptid.

– Det är blandade känslor. Vi är väldigt besvikna att vi inte kan ta tre poäng när vi är så nära. Men jag är ändå stolt över att killarna kan ha ett så bra passningsspel med en man mindre. Och bud på ännu fler mål, säger TFF-tränaren Hannu Sirviö.

Större eller mindre text



27 läsare har reagerat på denna artikel

74% är glada

4% är likgiltiga

0% är nyfikna

22% är arga


Hur reagerar du på "2-2 mellan Varberg
och TFF"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu