Persson står i mål i premiären

Text: Louise Cronholm Löfgren
Publicerad 5 april 2012 12.43 Uppdaterad 5 april 2012 13.09
Större eller mindre text

Trelleborg.
På torsdagsförmiddagen gjorde TFF sin sista träning innan Superettanpremiären. Klart är nu att det blir Fredrik Persson som står i mål mot Ängelholm. Men också att Sebastian Carlsén missar matchen.

– Det känns att det snart är premiär. Det finns en anspänning i laget. Men det får väl ses som positivt, säger TFF-tränaren Alf Westerberg.

Hur ser du på era chanser mot Ängelholm?

– Om vi gör en bra prestation och stoppar in näsan där vi ska har vi goda chanser. Vi måste vara konsekventa i vårt spel.

Han har nu bestämt sig för startelvan. Men vill inte avslöja mer än att det blir Fredrik Persson som står i mål. Valet mellan Persson och Zlatan Azinovic var inte helt självklart.

– Det är väldigt jämt. Jag får gå på känsla helt enkelt. Men Fredrik Persson har jobbat på bra.

Någon som inte ens kommer finnas med i truppen är Sebastian Carlsén, mittfältaren som nyligen lånades in från Inter för att ersätta korsbandsskadade Joakim Nilsson.

– Han har fått maginfluensa. Det blir ju ytterst hypotetiskt att svara på om han funnits med i startelvan, men han hade definitivt varit med i truppen om han varit frisk, säger Alf Westerberg.


Hur tror du att det går mot Ängelholm? Rösta här nere till höger.

Större eller mindre text67 läsare har reagerat på denna artikel

66% är glada

4% är likgiltiga

4% är nyfikna

25% är arga


Hur reagerar du på "Persson står i mål i premiären"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
  • avatar Naaw88  2 veckor sedan
  • Jaha, Divison 1 here we come! Sämre målvakt får man leta efter.
  • avatar Chrills  2 veckor sedan
  • Positiv inställning! Kanon bra, jag ser hellre Fredrik i målet än en spelare som inte är kvar i klubben efter sommaren... Inget ont om Zlatan men vi behöver spela ihop ett lag - som spelar tillsammans hela säsongen!! Detta gäller även de andra inlånade spelarna, de skall vara ett komplement inte ett första val!! Chrille
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu