Annons

TFF vävar från IFK

TFF har gjort klart med sina två första nyförvärv inför debutsäsongen i division ett. Ett av nyförvärven är IFK:s Johanna Olsson.
Fotboll • Publicerad 16 november 2018
Tränaren Hans Malmgren och TFF-spelare efter matchen mot Janstorp i somras.
Tränaren Hans Malmgren och TFF-spelare efter matchen mot Janstorp i somras.

TFF meddelar på sin hemsida att lagets två första nyförvärv till nästa säsong är klara. Det handlar om 23-åriga backen/mittfältaren Nike Törnkvist från Skurup och 16-åriga mittfältaren Johanna Olsson.

Johanna Olsson har spelat i IFK hela sin karriär bortsett från ett år i FC Rosengård.

Annons

– En central mittfältare med väldigt fint spelsinne och teknik i hög fart. I vår miljö är vi säkra på att hon kommer utvecklas till en väldigt bra division ett-spelare, säger tränaren Hans Malmgren, till TFF:s hemsida.

Nike Törnqvist är ursprungligen från Sala i Västmanland. Det senaste året spelade hon med Skurup i division ett.

– Nike är en explosiv ytterback/yttermittfältare med bra fötter och energi. Det tillsammans med hennes rutin från division ett gör att hon har helt rätt kvaliteter för oss, säger Hans Malmgren, till hemsidan.

TFF vann division två i år och har därmed tagit tre seriesegrar under de tre år damlaget funnits.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons