Annons

Skansen tog tredje segern – Kristian Haynes målskytt igen

Det spelades två matcher i småklubbsfotbollen i Trelleborg under fredagskvällen. BK Skansen vann i Skurup efter en stark match, och Gislöv tog med sig en poäng från mötet i division sex.
Fotboll • Publicerad 11 maj 2019
Genrebild.
Genrebild.Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Division fem

Skurups AIF–BK Skansen 1–3 (1–1)

Skansen: Carl Odell, Kristian Haynes, Linus Bladh.

Annons

Fredagskvällen bjöd på BK Skansens hittills bästa match i säsongens seriespel när de gästade Skurups AIF. Bortalaget gjorde 0–1 redan efter en kvarts spel genom Carl Odell, något Skurups AIF utjämnade till 1–1 en kvart senare.

– De har en riktigt duktig kille som gjort mycket mål, han gjorde sin sista match för Skurup idag och ska sen spela division två fotboll, det är han som gör 1–1 målet, säger Jonas Karlsson, tränare för BK Skansen.

1–1 höll inte i sig speciellt länge för i 38:e minuten gjorde Kristian Haynes trots punktmarkering från matchens start 1–2, ett resultat som stod sig till halvtidsvilan. I 55:e minuten nickade Linus Bladh in 1–3 och satte därmed punkt för matchen.

– Vi gör en bra match från målvakt och hela vägen fram. Killarna gör det bra kollektivt idag, säger Jonas Karlsson.

Division sex

Tygelsjö IK–Gislövs IF 2–2 (1–1)

Gislöv: Albert Merovci, Darko Nikolov.

Med en vinst från helgens matcher i bagaget åkte Gislövs herrar till Tygelsjö i hopp om att plocka med sig ytterligare tre poäng hem. Matchen inledde gästerna starkt och gjorde 0–1 redan efter nio minuters spel. Men 20 minuter senare gjorde Tygelsjö 1–1 och tog ett starkare grepp om matchen. Matchens resultat skrevs till slut 2–2.

– Vi är både nöjda och inte nöjda med 2–2, det är blandade känslor. Vi är nöjda med att alla gör allt för laget, de kämpar och krigar hela matchen igenom. Vi gör till och med 2–2 målet med enbart tio man kvar på plan. Vår backlinje gör ett extra bra jobb trots två tuffa forwards mot sig, säger Martin Laneryd, tränare för Gislövs IF.

Niklas Gyberg IvarssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons