Annons

Skadad trio tillbaka mot Brage

Yousef Fakhro lär bli borta en längre tid efter den lårskada han råkade ut för i fredags mot Brommapojkarna. Men Tuomo Turunen, Ibrahim Koroma och Johan Nilsson Guiomar är spelklara igen efter sina skador.
Sport • Publicerad 15 maj 2012
Tillbaka. Tuomo Turunen är spelklar igen efter att han haft problem med baksidan av låret. Mittbacken tränade för fullt igår och förväntas starta mot Brage imorgon.Foto: Claes Nyberg
Tillbaka. Tuomo Turunen är spelklar igen efter att han haft problem med baksidan av låret. Mittbacken tränade för fullt igår och förväntas starta mot Brage imorgon.Foto: Claes NybergFoto: Claes Nyberg

Yousef Fakhro och skador har blivit en följetong. Efter att mittbacken kommit tillbaka från skador var olyckan framme igen i fredagens match mot Brommapojkarna.

Han fick avbryta matchen efter en halvtimme sedan han fått en bristning i baksidan av låret.

Annons

Yousef Fakhro deltog inte på måndagsträningen, han hade sådan smärta att han stannade hemma.

– Han har väldigt ont och det känns inte bra sa Yousef till mig. Förhoppningsvis ska han röntgas i morgon (läs tisdag) i Halmstad, då får vi svar, säger TFF:s sjukgymnast Peter Andersson som inte vill värdera skadan.

Men av smärtan att döma lär Fakhro bli borta en tid.

Fakhros skada innebär att TFF ännu en gång kommer att få spela med en ny backlinje mot Brage på onsdagen. Lagets sjunde backlinje på lika många matcher.

Men TFF-supportrarna kan glädjas åt att fyra spelare som inte kunde delta mot Brommapojkarna i fredags är tillbaka mot Brage.

Magnus Andersson efter avstängning, dessutom Tuomo Turunen och Ibrahim Koroma som båda har haft problem med baksidan av låret samt Johan Nilsson Guiomar, som haft ont i knät.

Den tidigare skadade trion deltog i måndagens träning.

Ibrahim Koroma, som missat de tre senaste matcherna, avbröt träningen men ska kunna spela mot Brage.

– Det var en ren försiktighetsåtgärd från min sida, säger Peter Andersson.

Dessutom kunde Jonathan Asp, som stukade foten mot Brommapojkarna, träna som vanligt.

Annons

– Vi fick goda svar idag, skönt att vi får tillbaka lite spelare, säger TFF-tränaren Hannu Sirviö.

Han får däremot klara sig utan Fredrik Jensen som skadade baksidan av låret i segermatchen mot Umeå förra veckan.

– Han kan inte spela mot Varberg på lördag heller som det verkar, säger Peter Andersson.

INTERNAL INTERNAL
Jonas Jakobsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons