Annons

Peter Hanson gör comeback

Efter flera månader av ryggproblem gör Peter Hanson denna vecka comeback på Europatouren i Marocko.
Golf • Publicerad 16 april 2018
Peter Hanson utanför sitt hem i Stora Slågarp för en månad sedan. Nu gör han comeback på golfbanan.
Peter Hanson utanför sitt hem i Stora Slågarp för en månad sedan. Nu gör han comeback på golfbanan.Foto: Moa Dahlin

På måndagsförmiddagen landade Peter Hanson i Marocko. Via ett sms till TA-sporten hälsar han att han ska känna sig för i dag, måndag, för att se om ryggen håller. I så fall blir det spel i Europatourtävlingen Trophee Hassan II i Rabat, som inleds på torsdag.

– Det känns bra. Jag ska spela 9 hål i dag och 18 i morgon, så får vi se hur det känns. Mitt mål är att vara i tävlingsform till PGA Championship på Wentworth den 24 maj, hälsar Peter Hanson till TA-sporten, på måndagen.

Annons

Golfaren som bor i Stora Slågarp har inte kunnat spela sedan i januari på grund av ryggsmärtor. Han riskerade en steloperation men det visade sig att skadan läker med hjälp av vila.

– Jag har fått okej från både min engelska och svenska läkare. Jag testar och provar på. Jag får bakslag ibland, och tyvärr så är det som så att det är golfspelet som gör att det blir sämre, sa Peter Hanson till Kvällsposten i fredags.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons