Annons

Nyförvärv till Vikings

Trelleborg Vikings har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv.
Erik Lundblad ansluter från Kristianstad IK.
Ishockey • Publicerad 2 juli 2019
Erik Lundblad presenteras av Trelleborg Vikings. Foto: Philip Persson.
Erik Lundblad presenteras av Trelleborg Vikings. Foto: Philip Persson.Foto: Privat

Erik Lundblad, född 1998, är klar för Trelleborg Vikings.

Backen ansluter från Kristianstad IK. Han har tidigare även spelat för Hvidovre Fighters i Danmark och Malmö Redhawks, där det blev tre SHL-matcher säsongen 2015–2016.

Annons

Meritlistan innehåller även sju landskamper för Sverige på U17 och U18-nivå.

– I mina möten och samtal med Vikings har jag fått ett väldigt bra intryck av personerna i klubben. Det känns att föreningen har något bra på gång, där vill jag verkligen vara med och bidra med erfarenheterna jag fått fram tills i dag, säger Erik Lundblad till Vikings hemsida.

"Vi är verkligen otroligt glada över att Erik visat ett stort intresse och engagemang för att komma till oss i Vikings. Med tanke på Eriks CV, ålder och att han med Kristianstad under föregående säsong avancerade till allsvenskan, har vi varit långt ifrån ensamma om att visa intresse för honom”, skriver klubben på sin hemsida.

Erik Lundblad är Vikings nionde nyförvärv inför den kommande säsongen.

Axel HerrlinSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons