Ny tränare tar över Lilla Beddinge

Fotboll Artikeln publicerades
Foto:Tomas Nyberg

Stefan Niklasson blir ny huvudtränare i Lilla Beddinge. Till sin hjälp får han Erik Ahlgren, som fram till i år spelat för föreningen.

Jonas Nilsson och Mikael Paulsson har verkat som tränarduo de senaste fyra säsongerna i Lilla Beddinge. Nu ersätts de av Stefan Niklasson och Erik Ahlgren.

Stefan Niklasson fanns under flera år som en av ledarna bakom Anderslövs Boik. Uppdraget i Lilla Beddinge blir Stefan Niklassons första som huvudtränare.

Till sin hjälp får han Erik Ahlgren. Han kommer från de egna leden och tillhörde spelartruppen så sent som i år men kommer nu att helhjärtat satsa på tränaruppdraget.

Förutom samarbetet med Stefan Niklasson i LBBK, kommer Erik Ahlgren att vara målvaktstränare åt ÖT Smygehuks FF:s nybildade damlag.

Samtidigt som Lilla Beddinge gjort klart när det gäller tränarfrågan, har man också gjort klart med skyttekungen, Robert ”Robban” Nilssons fortsatta spel i klubben. Även om LBBK trillade ur division sex visade Robban Nilsson sedvanliga målskyttetakter och kom för andra säsongen i rad upp i imponerande 14 mål.

Läs mer i Småklubbsbloggen